Magazin

Yeşilçam’ın İkonik İsmi Emel Sayın’ın Aşk Hayatı

1974 yapımı Mavi Boncuk filmiyle Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Tarık Akan, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Münir Özkul gibi dev isimlerle birlikte rol alan Emel Sayın, hem sesi, hem yeteneği, hem de güzelliğiyle Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından biri oldu. Şu an 78 yaşında olan Emel Sayın, geçmişteki aşk hayatıyla tekrar gündemde. Dört kez nikah masasına oturan Sayın’ın özellikle iki kez evlenip boşandığı ilk eşi büyük merak konusu. İşte Yeşilçam’ın mavi boncuğu Emel Sayın’ın ilk eşi…

Şarkıcılığı ve oyunculuğuyla dikkat çeken, Mavi Boncuk filmiyle hafızalara kazınan Emel Sayın, güzelliği ve kariyeriyle yıllarca adından söz ettirdi. Sarı saçları ve mavi gözleriyle birçok kişiyi kendine hayran bırakan Sayın, bu kez eski aşklarıyla gündemde.

Dört kez nikah masasına oturan Emel Sayın’ın özellikle iki kez evlenip boşandığı ilk eşi büyük merak uyandırıyor. Emel Sayın, ilk olarak 1966 yılında İsmet Kasapoğlu ile evlenmişti. Çift, 1975 yılında boşandı. Ancak birbirlerinden sadece bir yıl ayrı kalabilen çift, 1976’da tekrar evlendi. Ne yazık ki, bu evlilik de uzun sürmedi ve 1979 yılında yeniden boşandılar.

Başa dön tuşu