Magazin

Peker Açıkalın’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren oyuncunun, beyin kanaması geçirdiği iddiaları sevenlerini endişelendirdi.

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden biri olan ve özellikle ‘Maskeli Beşler’ serisi ile ‘Avrupa Yakası’ dizisindeki rolleriyle hafızalara kazınan Peker Açıkalın, (61) son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.

2011 yılında geçirdiği kalp krizi ile hayatta kalma mücadelesi veren Açıkalın, bu kez farklı bir sağlık sorunu ile karşı karşıya. Bir döneme damgasını vuran ‘Çiçek Taksi’, ‘Tatlı Kaçıklar’, ‘Ekmek Teknesi’, ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Yahşi Cazibe’ gibi popüler dizilerde izleyicilerin karşısına çıkan usta oyuncunun, hastaneye kaldırıldığı ve tedavi sürecinin gizlilikle yürütüldüğü iddia edildi.

Hastane dosyasına getirilen gizlilik kararı nedeniyle Açıkalın’ın durumu hakkında net bir bilgi alınamazken, eşi Çiğdem Açıkalın’ın açıklamaları durumu bir nebze olsun aydınlattı. Magazinci Onur Akay’a konuşan Çiğdem Açıkalın, “Peker dört ay önce bir operasyon geçirdi. Şu an konuşmasında herhangi bir sorun yok” diyerek ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Peker Açıkalın’ın hayranları, oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor.

Başa dön tuşu