Gastronomi

Bin 500’den Fazla Markanın Katılacağı Zuchex 2024 İçin Geri Sayım Başladı

Ev ve mutfak eşyaları sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan Zuchex, 19-22 Eylül tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açacak.

Bu yılki fuarda, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Suudi Arabistan gibi yeni katılımcı ülkeler ile İtalya, Polonya, Ürdün, Lübnan, Mısır, Tunus, Fas, Azerbaycan ve Hindistan’dan 1500’ün üzerinde marka, en yenilikçi koleksiyonlarını ve tasarımlarını sergileyecek.

Zuchex 2024, 34. kez düzenleniyor ve 150’den fazla ülkeden yaklaşık 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, Sofra ve Mutfak Eşyaları, Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları, Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri kategorilerinde binlerce ürünü bir arada sunacak.

Fuar Direktörü Funda Kunduz, Zuchex’in ev ve mutfak eşyaları endüstrisinde dünyanın en büyük üç fuarından biri olduğunu belirtti. Kunduz, “Bu yıl 14 salonda ve 100 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek fuarımız, 1.500’den fazla markanın profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler ve daha fazlasıyla doğrudan ticaret yapma imkanı sunacak. Ayrıca, fuarı ziyaret eden profesyoneller, 2024/2025 trendlerini ve avantajlı satın alma fırsatlarını yakından görme şansı bulacaklar” dedi.

Başa dön tuşu