Spor

Galatasaray’dan 3 Yıldız Transfer Hamlesi!

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, bu sezon da zirvede yer almayı hedefliyor ve kadrosunu güçlendirmek için üç önemli transfer hamlesine hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde Osimhen ile büyük bir bomba patlatan sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminde de dünya yıldızlarını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Talisca İçin Girişimler Başladı

Galatasaray, Beşiktaş’ta sergilediği performansla Türkiye’de iz bırakan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız Anderson Talisca ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar, Talisca’nın transferi için nabız yoklamaya başladı ve ocak ayında bu transferin gerçekleşmesi sürpriz olmayacak.

Ziyech Yolcu, Yeni Hedef Jhon Arias

Galatasaray, Faslı yıldız Hakim Ziyech ile ocak ayında yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Ziyech’in menajeri tarafından “Arap Yarımadası’ndan teklif getireceğim” şeklinde bir açıklama yapılırken, Ziyech’in yerine geleceği konuşulan isim ise şimdiden belli oldu: Fluminense’nin Kolombiyalı yıldızı Jhon Arias. Fluminense Kulübü Başkanı Mario Bittencourt, yaptığı açıklamada, “Jhon Avrupa’ya gitmek istiyor ve bu hayalini gerçekleştireceğiz” diyerek Galatasaray’ın Arias’ı transfer etmek için yeniden devrede olduğunu belirtti.

Dybala da Gündemde

Galatasaray’ın transfer hedeflerindeki bir diğer önemli isim ise Roma’nın Arjantinli yıldızı Paulo Dybala. Sarı-kırmızılılar, Dybala’yı kadrosuna katmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Büyük hedeflerle yoluna devam eden Galatasaray, bu transferlerle kadrosunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Galatasaray taraftarları, ara transfer döneminde gerçekleşecek bu hamleleri heyecanla bekliyor

Başa dön tuşu