Ekonomi

Bakan Kacır Kazanımlarımızı Korumakta Kararlıyız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Zorlu bir coğrafyada yer alan ülkemizi, huzur ve istikrarın merkezi haline getiren kazanımlarımızdan asla ödün vermeyeceğiz.” dedi.

Adana Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) kapanış ve ödül törenine katılan Bakan Kacır, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Türk milletinin gücünü bir kez daha dünyaya gösterdiğini vurguladı.

Kacır, “Tam bağımsız Türkiye’nin simgesi olan TEKNOFEST’te, tüm dünya bir kez daha gördü ki Türk milletinin iradesi sarsılmaz, bu milletin bileği asla bükülmez.” ifadelerini kullandı.

Milli Teknoloji Hamlesi’nin önemine değinen Kacır, şöyle devam etti: “Daha müreffeh bir geleceğe ilerlerken, bir an bile durmadan yolumuza devam edeceğiz. Milli Teknoloji Hamlesi’ne, seferberlik ruhuyla sahip çıkmaya devam edeceğiz. Zorlu koşullara rağmen ülkemizi huzur ve istikrar adası haline getiren kazanımlarımızı korumakta kararlıyız. Dünyayı adalet ve merhametle yeniden biz buluşturacağız.”

Başa dön tuşu