Sağlık

Belediye Ekiplerinden Sağlık Denetimi Seferberliği

Antalya Konyaaltı Belediyesi, çocukların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla okul kantinlerindeki denetimlerini yoğunlaştırdı.

“Sağlık Avcıları” adıyla bilinen belediye ekipleri, kantinlerde hijyen ve gıda güvenliği standartlarını titizlikle kontrol ederek, olumsuz koşullara asla izin vermiyor.

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Konyaaltı Belediyesi, okul kantinlerindeki denetimlerini sıkılaştırdı. Eğitim dönemi öncesinde ilçedeki okullarda kapsamlı bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yürüten belediye ekipleri, eğitim yılı boyunca öğrencilerin hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşabilmesi için kantinlerde sıkı denetimler yapmaya devam ediyor.

Sağlıklı Nesiller İçin Güvenli Gıdalar

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çocukların sağlığını her şeyin önüne koyduklarını vurgulayarak, “Çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi bizim en önemli önceliklerimizden biri. Eğitim dönemi boyunca okullarda yaptığımız bakım ve temizlik çalışmalarının ardından, kantin denetimleriyle çocuklarımıza sağlıklı besinler sunulmasını sağlıyoruz. Onların sağlığı, mutluluğu ve güvenliği bizim en büyük sorumluluğumuz” dedi.

Başa dön tuşu