Güncel

Diyarbakır’da Kayıp 8 Yaşındaki Narin Güran Hâlâ Bulunamadı

Diyarbakır'da Kuran kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan hâlâ haber alınamıyor.

Merkez Bağlar ilçesinin Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan küçük kızı arama çalışmaları 8 gündür aralıksız devam ediyor. Son olarak, bir ihbar üzerine ekipler mahalleden yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde arama çalışmalarına başladı.

21 Ağustos günü saat 15.00 sıralarında kaybolduğu bildirilen Narin Güran için, ailesinin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri seferber oldu. Arama çalışmalarında, su kuyuları, sulama kanalları, kayalık bölgeler ve sazlık alanlar titizlikle incelendi.

AFAD bünyesindeki dalgıçlar, sulama kanallarında arama yaparken, jandarma ekipleri mahalleye giren ve çıkan tüm araçları kontrol altına aldı. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, mahalledeki su kuyularını detaylı bir şekilde inceledi ve işaretledi. Ekipler, tarlalar, boş evler, ahırlar ve samanlıklarda da arama çalışmalarını sürdürüyor. Ancak, aradan geçen 8 güne rağmen küçük Narin’den hâlâ bir iz bulunabilmiş değil.

Başa dön tuşu