Spor

Genç Milli Kick Boks Takımımız Macaristan’da Tarihi Başarıya İmza Attı

Macaristan'ın Budapeşte kentinde düzenlenen Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası'nda, Milli Takımımız büyük bir başarıya imza attı.

65 ülkeden 3.012 sporcunun katıldığı bu prestijli turnuvada, genç sporcularımız toplamda 57 madalya kazanarak Türkiye’yi gururlandırdı. Takımımız, 14 altın, 15 gümüş ve 28 bronz madalya elde ederek tarihi bir başarıya ulaştı.

Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, elde edilen bu başarının arkasında yer alan sporculara, onların ailelerine, antrenörlere ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Kayıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılında böylesine önemli bir başarıyı ülkemize kazandıran genç sporcularımızı kutlayarak, “Bu büyük zaferi tüm milletimize armağan ediyoruz.” dedi. Ayrıca, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a, Spor Toto ve Gençlik Spor Bakanlığı teşkilatlarına, Dışişleri Bakanlığı’na, Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu’na ve tüm emek verenlere teşekkürlerini sundu.

Başa dön tuşu