Hakkımızda

HaberOnline.com, adı üstünde, “Haber” veren, ve verdiği haberleri tüm dünyaya en hızlı şekilde ulaştırmak üzere “Online” olarak veren çok kapsamlı bir platformdur. Haberciliğin olmazsa olmazı “Ne?”, “Neden?”, “Nasıl?”, “Nerede?”, “Ne zaman?” ve “Kim?” sorularını en doyurucu şekilde cevaplayarak okurlarını bilgilendirir. Haber Online sadece haber verir, ve haberi sadece çevrimiçi olarak verir.

Haber Online haberi doğrudan verir. Yalnızca doğru haber verir. Yurttan ve dünyadan en güncel ekonomi, spor, magazin, teknoloji, turizm, sağlık, eğitim, bilim, gastronomi, stil, kültür ve sanat haberlerini okurlarına ulaştırır. Haber okurun kendi mahallesinde de olsa, okyanusun uzak bir coğrafyasındaki küçücük bir adada da geçse, Haber Online “haber değeri” taşıyan her satırı okurlarıyla paylaşır.

Haber Online haberi sadece güvenilir kaynaklardan alır ve gerçeklerin süzgecinden geçirdikten sonra yayınlar. Yalnızca güvenilir haberleri yayınlar.

Haber Online haberi en detaylı ve en anlaşılır şekilde; en akıcı ve en duru Türkçe ile iletir. Haberleri uzman analizleri ve röportajlarla zenginleştirir. Haberin tamamlayıcısı olan fotoğraf, infografik, podcast ve videoları özenle seçer ve okurların haber alma hakkını kaliteyle yanıtlar.

Haber Online 24 saat boyunca ilmek ilmek ördüğü el emeği göz nuru içeriklerin okuyucu tarafından dakikalar hatta saniyeler içinde tüketildiğinin bilincindedir ve dijital gazetesinin sayfa hiyerarşisini okurun tercihlerini baş tacı ederek hazırlar. En hızlı tüketilen haberler en kolay ulaşılır şekilde yayına alınırken, daha niş ve spesifik konular ilgili kategorilerde sıralanır.

Haber Online objektiftir. Bu platformda her haber en tarafsız şekilde ele alınır ve gerçekler okurlara eğmeden bükmeden iletilir. Yurtta ve dünyada olup bitenler, haber değeri taşıdıkları sürece bu platformda tüm detaylarıyla yer bulurlar.

HaberOnline.com gerçek haberin gerçek adresidir.

 

Başa dön tuşu