Magazin

Tolgahan Sayışman’dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Başarılı projelerde yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Tolgahan Sayışman, özel hayatı ve kariyerine dair samimi itiraflarda bulundu.

Almeda Abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ve iki çocuk babası olan Sayışman, şimdilerde yapımcı kimliğiyle ön planda. Ancak, onu şöhrete taşıyan “Elveda Rumeli” dizisinde yaşadıklarını anlatırken dikkat çekici itiraflarda bulundu.

2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi ile 2017 yılında Los Angeles’ta evlenen Sayışman, 2019’da oğulları Efehan’ı, 2021’de ise kızları Alina’yı kucaklarına alarak aile olmanın sevincini yaşadı. Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu, “Bambaşka Sohbetler” programında kariyerine ve hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

42 yaşındaki Sayışman’a, geçmişte yaptığı bir açıklama hatırlatıldı: “Pohpohlanmak tehlikelidir. Özellikle reytingleriniz yüksek olduğunda etrafınızda çok fazla dalkavuk oluyor.” Bu sözlerinin arkasında duran Sayışman, kariyerinde karşılaştığı zorluklardan ve insanların yanıltıcı davranışlarından bahsederek, “O dönemde başarılı olamadım çünkü etrafım dalkavuklarla doluydu. Gerçekçi bir değerlendirme yapma fırsatım olmadı” dedi.

Başa dön tuşu