Magazin

Yalan Dizisi Yaz Sezonunda Kanal D’ye Reyting Zirvesi Yaşatıyor!

Kanal D’nin hit dizisi Yalan, son bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizi, total izleyici grubunda birinci olarak geceye damgasını vurdu.
YAZ AKŞAMLARININ FAVORİSİ
Yaz sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam eden Yalan, ekranların vazgeçilmez dizisi haline geldi. Heyecan dolu son bölümde, Berrin’in Duru’yu Melike’den uzak tutmak amacıyla yurtdışına kaçma planı, polis tarafından engellendi ve tansiyon bir an olsun düşmedi.
Kanal D’nin yaz dizisi Yalan, her yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ve usta oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, reyting sonuçlarına göre total grupta birinci sırada yer aldı.
Usta Oyuncularla Dolu Kadro
Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımını Süreç Film üstleniyor. Yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun yaptığı Yalan, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli oyuncularla dikkat çekiyor.
Yalan dizisi, yaz dönemi boyunca izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek gibi görünüyor.

Başa dön tuşu